By the Grace of God
So Our Love Brings New Meaning to Live
We Joyfully Announce Our Wedding Day

Junaidy Anwar, S. Kom

The third child of
Mr. Hoon Miaw Tjie (Apin)
&
Mrs. Ong Hong Puk (Apau)

&

Elvi Kusuma S.I. Kom

The second child of
Mr. Herieka Tirta (Sui Yen)
&
Mrs. Lai Hui Li (Lisa)

Save The Date

Holy Matrimony

Live Streamingย 

With all due respect through the pandemic situation
we invite you to give support in prayer and be present virtually via live streaming :

Days
Hours
Minutes
Seconds

Before Our Special Wedding Day

Share the Moment

Please share our precious moments with special Instagram filters that can be used by pressing the button below:

Quote

"It has been a challenging journey since we fell in love 8 years ago. We fully realized that it must be destiny that we are stronger if we are together.
It's a dream comes true for both of us to start a new life with the blessings from all of your prayer.

From 8 years to โˆž years
#JNEYesToMarry

Love Story

26 Oktober 2019

Pertama kali kami bertemu di suatu cafe Jakarta Barat. Obrolan ber jam jam dan waktu yang mengalir, seolah menggambarkan bahwa hari hari ke depan akan lebih indah jika bersama.

4 Januari 2020

Di suatu cafe di bandung. Waktu yang tidak disangka, Isaac mengutarakan perasaan nya dan akhirnya saling mengutarakan perasaan satu sama lain. Ciyee gak Jomblo lagi :p

12 April 2022

Melewati berbagai cerita bahagia, cerita saling menguatkan, dan banyak perjuangan, Isaac membawa keluarganya menemui keluarga Yerica.

12 November 2022

Berbagi kasih merupakan pilihan yang kami sepakati seumur hidup. Menjadi hari yang di pilih untuk mengikat janji suci di hadapan Tuhan, keluarga, dan handai taulan.

Wedding Wish

logo-desain6
Indra yenny willian
Langgeng sampai kakek nenek.. selamat menempuh hidup yang saling belajar, mau mengerti bahagia bersama dan memaaf kan. GOD bless you family ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜ญ
logo-desain6
Venny
Selamat berbahagia
logo-desain6
Ste
Congrats adik sayang
logo-desain6
Rudy - Honda
Happy wedding brottt, akhir nya halal jugaaa
logo-desain6
Hartono Lailani
Selamat berbahagia dalam menempuh bahtera hidup baru.
logo-desain6
Hardo Prakoso
Happy wedding elvi&juned! May your love continue to grow each and every year, best wishes on your wedding
logo-desain6
Firmanto
Happy wedding for both of u May Buddha bring happiness, joyful, successful in every step of your life
logo-desain6
Darwin
Happy wedding elvi dan ko jun !!! happyly ever after !!! Lancar2 sampai har H
logo-desain6
Bukie
happy wedding brother ! โœจ wishing you happiness in life, good health and may God bless you all the time ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
logo-desain6
Vicky Akira
I know you guys will come this far โค๏ธ i wish you both nothing but happiness and patience. always be a supporter for each other. learn new things together. and live happily ever after. junet please jagain elvi dan dont break her heart, and elvi , please quick adapt to whole new life ya โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
logo-desain6
Desfian
Happy selalu dalam suka duka duku lengkeng rambutan semangka nanas~ kwwk 8 tahun ga mudah, dan sekarang harus mulai lagi dr 0 tahun pernikahan, tp as long u guys together, pasti semua akan bisa dihadapin!! in tough times, inget aja yaa semua hal2 bahagia yang kalian uda lalui bersama! Juned, gw kenal lu belom lama, tp gw uda kenal elvi loooong as i can remember, dan yang gw bisa bilang she's a keeper! Jaga elvi bener2 yaaa!! Gini2 dulu elvi udah jadi istri gue dluan di audition ayo dance!! WKWK HAPPY SELALU GUYSSS
logo-desain6
Marco & Ferlin
Happy Wedding Juned & Elvi! Happily ever after for u guys ๐Ÿ˜
logo-desain6
Bakut famz
Slamat menempuh hidup baru Asen & Elvi, smoga langgeng sampai kakek&nenek, bahagia terus sampai anak,cucu.. Aminnnnn
logo-desain6
Rika & Jongki
Happy Wedding @Junaidy & Elvi, Semoga Hari Pernikahan ini menjadi awal dari kehidupan bersama yang panjang dan bahagia ๐Ÿ™
logo-desain6
Wati & family
Selamat menempuh hidup baru,bahagia,rukun selalu sampai maut memisahkan, cpt pny momongan, biar mami ada tmnnya
logo-desain6
Danny & Emi Zhang
Selamat menempuh Hidup Baru Juned & Elvi, ,senantiasa akur dan bahagia selalu
logo-desain6
Willy & Cindy
Selamat menempuh hidup baru. Bahagia selalu ya bos. Congrats!
logo-desain6
Dharma & Silvia
Happy wedding ya bos jangan lupa partynya ๐Ÿซถ๐Ÿป
logo-desain6
Yudi & Venny
Happy wedding Juned and Elvi, semoga bahagia dan lancar sampai hari H, setelahnya juga semoga damai dan rukun selamanya ๐Ÿ˜
logo-desain6
Andre & Debby
Happy wedding junet & Elvi! ๐Ÿ˜ semoga bahagia selalu, cepat punya momongan dan langgeng ya pernikahannya
logo-desain6
Ronaldo & Depong
Congrats guysss! Wish you both a lifetime love and happiness! So happy for u both๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿซถ๐Ÿป

Wedding Gift

Your kind blessing can be sent to this information below

Thank you for your Support in Prayer


With Love,

Junaidy & Elvi

#JNEYesToMarry

Website Invitation
by Kondangankuy.com

error:

Digital Gift

We accept wedding gifts in digital form via the button below:

5271050918
A.N Junaidy Anwar

7580373300
A.N Elvi Kusuma